Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1291 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cuban Sandwich
17 godz.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Chicken Noodle Soup
50 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2 godz. 5 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40 min