Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions
Składniki
-
soy sauce2 oz
-
honey1 ½ oz
-
brown sugar½ oz
-
rice vinegar1 oz
-
grated fresh ginger1 tsp
-
chili powder¼ tsp
-
2 ½ oz watersake (rice wine)2 ½ oz
-
chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)4
-
water48 oz
-
lemon juice2 tsp
-
corn starch1 ½ tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
-
spring onions sliced on the bias1 - 2
-
fresh chili destemmed and deseeded, sliced on the bias1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
24 g
Kalorie
1291 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 godz. 30 min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 godz. 50 min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 godz. 15 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Pineapple Pork Chops
2 godz. 40 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35 min
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Texas BBQ Pulled Pork
1 godz. 30 min
Korean Beef Sauté
1 godz. 25 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min