![Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3cfef186-910d-4491-a14f-71054b4761a6/Derivates/9aca17f2-2c6a-4f01-b094-b7896ac5700c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz soy sauce
- 1 ½ oz honey
- ½ oz brown sugar
- 1 oz rice vinegar
- 1 tsp grated fresh ginger
- ¼ tsp chili powder
-
2 ½
oz sake (rice wine)
lub 2 ½ oz water - 4 chicken thighs, skin on and bone in (approx. 6 oz ea.)
- 48 oz water
- 2 tsp lemon juice
- 1 ½ tsp corn starch
- 1 tbsp toasted sesame seeds
- 1 - 2 spring onions, sliced on the bias
- 1 fresh chili, destemmed and deseeded, sliced on the bias
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1291 kJ / 309 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 0.5 g
Alternatywne przepisy
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40min
Caramelized Onion Pizza Dough
4h 25min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Orange Garlic Chicken with Rice
50min
Greek Stuffed Chicken
1h 35min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2 Std. 50 Min
Teriyaki Chicken
1h
Chili Oil Noodles
30min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45min