Carrot Pasta
TM6 TM5

Carrot Pasta

4.4 (8 ocen)

Składniki

  • 18 oz water, plus extra to boil pasta
  • 4 oz carrots, cut in pieces (1 in.)
  • 7 oz all-purpose flour, plus extra to dust
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • salt, to boil pasta
  • pasta sauce

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
935.3 kJ / 223.5 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
40.6 g
Tłuszcz
4.1 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
2.1 g
Sód
25.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy