Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte brisée
- 300 g de farine, type 00
- 150 g de beurre, en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 100 g d'eau
Garniture
- 500 g de potiron, en morceaux
- 500 g de pommes de terre, épluchées, en morceaux (1 cm)
- 200 g de lait entier
- 30 g de beurre
- 5 g de sel
- 1 pincée de noix de muscade moulue
Montage
- 150 g de fromage taleggio, en tranches
- 150 g de jambon du Tirol, en tranches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1341.8 kJ / 321 kcal
- Białko
- 11.3 g
- Węglowodany
- 27.6 g
- Tłuszcz
- 19.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 516.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte de base pour pain
24h 5min
Cookies aux pépites de chocolat
50 Min
Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat
50 Min
Cake pesto et tomates séchées
40min
Biscuits au pain d'épices
2 godz. 20 min
Sauce automnale
Brak ocen
Soupe onctueuse végétarienne
45min
Gâteau marbré
2 godz. 10 min
Chili non Carne
1 Std.
Lasagne de chou-fleur et épinards
1 Std. 45 Min
Tofu en ragoût
30min
Cannelloni au porc, sauce aux légumes
1 Std.