Urządzenia i Akcesoria
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
red onions thinly sliced100 g
-
salt plus extra to taste5 ½ tsp
-
ground black pepper2 tsp
-
fresh jalapeño chilli deseeded if desired, thinly sliced1
-
orange freshly squeezed juice only1
-
limes freshly squeezed juice only2
-
cumin seeds1 tsp
-
cloves1 tsp
-
whole allspice berries1 tsp
-
garlic cloves3
-
2 tsp achiote pastesweet paprika2 tsp
-
½ tsp chipotle chilli powderchilli powder½ tsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
sea bass whole fish, gutted, cleaned, max. 38 cm long, approx. 900 g total2
-
tomato (approx. 70 g), cut in wedges1
-
long grain rice200 g
-
tinned sweetcorn50 g
-
onion quartered50 g
-
olive oil20 g
-
water1000 g
-
fresh coriander leaf10 g
-
avocado thinly sliced (approx. 3 mm)1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2207 mg
Białko
44 g
Kalorie
2397 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
61 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Roast Beef with Sun-dried Tomato Potato Purée and Red Wine Sauce
14 godz. 30 min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Stir-Fried Beef with Caponata
45 min
Mini Ginger and Cherry Panettones
5 godz.
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 godz.
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40 min
Spam Fritters with Tomato Sauce
50 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 min
Spiced Orange Roast Chicken and Basmati Rice with Raisins
1 godz.
Egg Fried Rice
35 min