Urządzenia i Akcesoria
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
bacon12 slices
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (5 mm)120 g
-
pitted black olives (opcjonalnie) halved6
-
medium eggs6
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Colourful Tuna Rice Salad
40 Min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Steak au Poivre
20 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 Min
Raspberry and Basil Sangria
40 Min
Low Carb Breakfast Frittata
40 Min
Vegetable Salad in Varoma (Sałatka jarzynowa na Varomie)
50 Min
Pomegranate Mojito
10 Min