Urządzenia i Akcesoria
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
bacon12 slices
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (5 mm)120 g
-
pitted black olives (opcjonalnie) halved6
-
medium eggs6
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min
Full English Breakfast Popover
35 min
Sous-vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Mini Laxpuddings
1 godz. 10 min
Pasta Salad with Vegetables and Trout
45 min
Strawberry Flute
5 min
Beer Battered Cod Bites
1 godz. 10 min
Hot chocolate
10 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min