Urządzenia i Akcesoria
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
bacon12 slices
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (5 mm)120 g
-
pitted black olives (opcjonalnie) halved6
-
medium eggs6
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 min
Dalgona Coffee
10 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Caramel Monster Mud Dip
15 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Potted Eggs with Spinach and Bacon
30 min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1 godz.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Pepperoni Pretzel Bites
1 godz. 45 min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15 min