Urządzenia i Akcesoria
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
bacon12 slices
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (5 mm)120 g
-
pitted black olives (opcjonalnie) halved6
-
medium eggs6
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken Caprese Pasta Salad
25 min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Low Carb Breakfast Frittata
40 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min