Urządzenia i Akcesoria
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
bacon12 slices
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (5 mm)120 g
-
pitted black olives (opcjonalnie) halved6
-
medium eggs6
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Saffron Chicken Penne
30 min
Steak au Poivre
20 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1 godz. 15 min
Chicken Galantine with Dill Yoghurt
3 godz. 25 min
Green Tea Smoothie
10 min
Chicken Salad
1 godz. 20 min
Cleansing Fruit Smoothie
5 min
Orange, Mango and Apple Green Smoothie
10 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min