Urządzenia i Akcesoria
Breakfast Eggs with Bacon and Roasted Peppers
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
bacon12 slices
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced (5 mm)120 g
-
pitted black olives (opcjonalnie) halved6
-
medium eggs6
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
9 g
Kalorie
877 kJ /
210 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min
Strawberry Lemonade
10 min
Spaghetti Carbonara
25 min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 godz. 40 min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Chicken and Warm Potato Salad
55 min