香炒全鱼

香炒全鱼

4.0 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 新鲜黄尾鱼 (约2条小鱼,长约18-20公分),清除内脏和去鳞,清理干净并用厨用毛巾拍干
    500 克
  • 2 茶匙
  • 绍兴花雕酒
    100 克
    100 克 味醂
  • 酱青
    15 克
  • 黑酱油
    10 克
  • 15 克
  • 麻油
    25 克
  • 新鲜姜 切片
    15 克
  • 青葱 ,切葱花
    2 小支

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 2877 mg
Białko 59 g
Kalorie 2466 kJ / 589 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...