
Urządzenia i Akcesoria
腊味饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 人份
Składniki
-
水2250 克
-
腊鸭腿 ,洗净1 个
-
腊肉350 克
-
老抽40 克
-
头抽40 克
-
绍兴花雕酒20 克
-
冰糖 (opcjonalnie)1 茶匙
-
印度香米 ,洗净300 克
-
腊肠 (约2条腊肠),汆烫100 克
-
润肠 (约2条润肠)100 克
-
四季豆 ,切成6公分长150 克
-
青葱 ,切葱花,装饰用1 小支
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
489 kcal /
2044 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

一锅料理
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy