Urządzenia i Akcesoria
韩式泡菜五花肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份
Składniki
-
食油50 克
-
洋葱 切片60 克
-
新鲜香菇 切片3 个
-
新鲜青辣椒 切片1 条
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
蒜瓣20 克
-
新鲜姜2 公分
-
五花肉 去皮,切薄片 (0.3公分)100 克
-
韩式泡菜150 克
-
米酒1 汤匙
-
韩式辣椒酱1 汤匙
-
青葱 只取白色部分, 剁碎1 汤匙
-
麻油3 - 4 滴
-
白芝麻 烤香,装饰用1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.9 g
Kalorie
1499.3 kJ /
358.3 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
东方之猪
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy