韩式泡菜五花肉

韩式泡菜五花肉

4.6 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 人份

Składniki

  • 食油
    50 克
  • 洋葱 切片
    60 克
  • 新鲜香菇 切片
    3 个
  • 新鲜青辣椒 切片
    1 条
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蒜瓣
    20 克
  • 新鲜姜
    2 公分
  • 五花肉 去皮,切薄片 (0.3公分)
    100 克
  • 韩式泡菜
    150 克
  • 米酒
    1 汤匙
  • 韩式辣椒酱
    1 汤匙
  • 青葱 只取白色部分, 剁碎
    1 汤匙
  • 麻油
    3 - 4 滴
  • 白芝麻 烤香,装饰用
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.9 g
Kalorie 1499.3 kJ / 358.3 kcal
Tłuszcz 27.8 g
Błonnik 3.2 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...