椰糖糯米糕

椰糖糯米糕

4.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
40 块

Składniki

  • 1600 克
  • 班兰叶 剪成10公分长
    4 片
  • 泰国糯米 浸泡2小时,洗净
    500 克
  • 椰浆
    300 克
  • 棕榈糖 (椰糖) 切块
    350 克
  • 50 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块

Białko 1 g
Kalorie 431 kJ / 103 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...