Urządzenia i Akcesoria
椰糖糯米糕
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
40 块
Składniki
-
水1600 克
-
班兰叶 剪成10公分长4 片
-
泰国糯米 浸泡2小时,洗净500 克
-
椰浆300 克
-
棕榈糖 (椰糖) 切块350 克
-
糖50 克
-
盐½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块
Białko
1 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
娘惹糕点
13 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy