Urządzenia i Akcesoria
秘制卤五花肉和鸡蛋
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
带皮五花肉600 克
-
鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的6 颗
-
水 加水至主锅的1升刻度线适量
-
水600 克
-
啤酒500 克
-
八角3 颗.
-
干辣椒1 支
-
香叶2 片
-
姜3 片
-
料酒10 克
-
生抽90 克
-
蚝油30 克
-
炒糖色 (可美善品自制)100 克
-
盐10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1886.2 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
2214 kJ /
529.7 kcal
Tłuszcz
35.3 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Węglowodany
25.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱上TM6的烹饪模式
23 Przepisy
Chiny
Chiny