秘制卤五花肉和鸡蛋

秘制卤五花肉和鸡蛋

3.5 6 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份

Składniki

  • 带皮五花肉
    600 克
  • 鸡蛋(约53-63克) ,带壳完整的
    6 颗
  • 加水至主锅的1升刻度线
    适量
  • 600 克
  • 啤酒
    500 克
  • 八角
    3 颗.
  • 干辣椒
    1 支
  • 香叶
    2 片
  • 3 片
  • 料酒
    10 克
  • 生抽
    90 克
  • 蚝油
    30 克
  • 炒糖色 (可美善品自制)
    100 克
  • 10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1886.2 mg
Białko 21.5 g
Kalorie 2214 kJ / 529.7 kcal
Tłuszcz 35.3 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 12.2 g
Węglowodany 25.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...