Urządzenia i Akcesoria
什锦烩饭
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 人份
Składniki
-
油10 克
-
短粳米 冲洗沥干后约重280克250 克
-
新鲜香菇 切0.5厘米小丁30 克
-
胡萝卜 切0.5厘米小丁30 克
-
土豆 去皮,切0.5厘米小丁30 克
-
玉米粒30 克
-
盐 依个人口味调整2 克
-
水330 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
275.8 mg
Białko
7.5 g
Kalorie
1493.7 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
69.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
爱吃烩饭
10 Przepisów
Chiny
Chiny