鱼香茄子(高温版)

鱼香茄子(高温版)

2.4 50 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜头
    4 瓣
  • 泡椒
    1 根
  • 切5厘米段
    2 根
  • 25 克
  • 茄子 切2×5厘米段
    300 克
  • 老抽
    5 克
  • 1 小撮
  • 5 克
  • 10 克
  • 豆瓣酱
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 701.6 mg
Białko 2.2 g
Kalorie 560.7 kJ / 134 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...