Urządzenia i Akcesoria
鱼香茄子(高温版)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 人份
Składniki
-
姜10 克
-
蒜头4 瓣
-
泡椒1 根
-
葱 切5厘米段2 根
-
油25 克
-
茄子 切2×5厘米段300 克
-
老抽5 克
-
盐1 小撮
-
糖5 克
-
醋10 克
-
豆瓣酱10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
701.6 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
560.7 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
8.9 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
12.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
风味蔬食
11 Przepisów
Chiny
Chiny
高温专辑
37 Przepisów
Chiny
Chiny