洋葱番茄蒸鲳鱼

洋葱番茄蒸鲳鱼

4.6 28 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 黄甜椒
    40 克
  • 洋葱
    80 克
  • 蒜头
    2 瓣
  • 30 克
  • 樱桃番茄 一切二
    150 克
  • 番茄酱
    40 克
  • 1 茶匙
  • 生抽
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 鲳鱼 约400克,去除内脏,在鱼肚上开两个斜刀
    1 条
  • 料酒
    1 汤匙
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20 g
Kalorie 1039 kJ / 248 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 1.3 g
Węglowodany 8.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...