Urządzenia i Akcesoria
番茄玉米汤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 人份
Składniki
-
水1500 克
-
玉米 切块2 根
-
番茄 切块2 颗
-
卤水豆腐 切块(约2厘米)300 克
-
海带芽5 克
-
蛋 打成蛋液1 颗
-
盐1 ½ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
麻油1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.119 g
Kalorie
302 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
2.48 g
Błonnik
1.531 g
Węglowodany
7.378 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny