Urządzenia i Akcesoria
蒜蓉开背虾
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
蒜头30 克
-
粉丝 泡水后沥干,约重300克120 克
-
新鲜的虾 去虾线,开背250 克
-
盐¼ 茶匙
-
料酒2 茶匙
-
20 克 生抽豉油皇酱汁 美善品自制20 克
-
麻油15 克
-
葱 切葱花10 克
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12 g
Kalorie
894 kJ /
213 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
30.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
食粤飘香
70 Przepisów
Chiny
Chiny