Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g de agua
- 1 cdita de sal
- 400 g de calabaza almizclera, en trozos de 2-3 cm
- 200 g de col blanca, en rebanadas de 1 cm
- 320 g de pasta corta seca
- 1 cda de aceite de oliva extra virgen
- 40 g de queso parmesano, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de hojas de salvia fresca
- 60 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 60 g de queso crema
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 pizcas de pimienta negra recién molida
- 1 pizca de pimienta negra recién molida, para decorar
- 20 g de piñón, tostado
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2552.6 kJ / 610.1 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 82.2 g
- Tłuszcz
- 24.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.8 g
- Błonnik
- 8.5 g
- Sód
- 858.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de lentejas con plátano
1 Std. 25 Min
Caldo de habas con nopales
9h
Pasta a la boloñesa de hongos
20 Min
Pasta con verduras verdes
45min
Crema de flor de calabaza
30min
Lasaña vegetariana
1 Std.
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Quesadillas de flor de calabaza y queso
30min
Salsa 4 Quesos vegana
10 Min
Bocados de jalapeño
40min
Lassie de durazno y canela
10 Min
Fetuccini con hongos TM6
1 Std.