Wersje kompatybilne
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (Hestan Cue™)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g de cebolla cambray, en trozos y parte del tallo
- 50 g aceite de oliva y un poco más para cocinar
- 10 g de fécula de maíz
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de filete de cerdo, en caña
- 2 pizca de sal
- 2 pizca de pimienta molida
- 1 cda de mostaza a la antigua
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1073 kJ / 256 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 396.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stroganoff de res TM6
1 Std.
Filete de res con dos salsas
40 Min
Lomo de cerdo al horno
1h 35min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30 Min
Estofado de pollo con chorizo y papas
45 Min
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1 Std. 30 Min
Pierna de cerdo colorada
1 Std.
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 Min
Camarones cremosos a la diabla
40 Min
Rosca de arroz con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Arroz con cerdo a las 5 especias TM6
50 min
Estofado de carne en salsa de mostaza y champiñones
35 Min