Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 500 g de albóngigas de carne, al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
- 600 g de albóngigas de carne, al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20 dk
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 Min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 Min
Hamburguesas
40 dk
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10 Min
Huevos medios (6 piezas)
20 dk
Filete de ternera al vapor
Brak ocen
Muslos de pollo en salsa de pimiento rojo y arroz en cocción lenta TM6
4 godz. 45 min
Tortillas de espinaca
20 dk
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min