Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 500 g de albóngigas de carne, al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
- 600 g de albóngigas de carne, al tamaño de un chabacano, sazonadas (opcional)
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas
1 Std. 30 Min
Espaguetti con albóndigas
55min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 godz. 40 min
Albóndigas de ternera en salsa de tomate
10 min
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3 godz. 20 min
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1 Std.
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3h
Solomillo de cerdo al vapor (500 g)
30 Min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15min
Croquetas de atún
40 Min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 Min
Hamburguesas
40 Min