Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 500 g de albóngigas de carne, del tamaño de un durazno
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Hamburguesas
40min
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1h
Tiras de carne de cerdo doradas TM6
15min
Pollo en salsa de jitomate
20 min
Filete de ternera al vapor
Brak ocen
Albóndigas al vapor (1100 g)
35min
Muslos de pollo en salsa de pimiento rojo y arroz en cocción lenta TM6
4h 45 min
Piminentos al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40 min