Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
500
g de agua
lub 500 g de caldo de carne - 500 g de albóngigas de carne, del tamaño de un durazno
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 354 kJ / 85 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas
1h 30min
Espaguetti con albóndigas
55min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Albóndigas al vapor (1100 g)
35min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25min
Albóndigas de pollo en jitomate con espagueti
1h
Solomillo de cerdo al vapor (500 g)
30min
Croquetas de atún
40min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Manzanas al vapor (200-400 g) en cestillo
20min
Hamburguesas
40min