Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 albumi
- 30 g di burro
- 200 g di farina tipo 00
- 250 g di latte intero
- 3 tuorli
- 30 g di grappa
- olio di arachidi
- zucchero a velo
- confettura di mirtilli
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1600.8 kJ / 382.5 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 53.9 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 82.6 mg
Alternatywne przepisy
Spatzle agli spinaci
1h
Tortel di patate
40 min
Vanillekipferl
45min
Canederli al formaggio
1h
Crema ai funghi (Bimby Friend)
30 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1h 10 min
Salsa bolzanina
15 Min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min