![Biscotti al burro (senza glutine) Biscotti al burro (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c7a50c532477216122ac26129c12095c/Derivates/9fcee3a3c3851fd2f5e781100c2352e56674b974.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di mandorle pelate
- 210 g di farina di riso
- 220 g di burro freddo, a tocchetti
- 120 g di zucchero + q.b.
- 4 g di gomma xantana
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 408 kJ / 98 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.4 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 3.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moon Milk rosa
10p
Torta di castagne (senza glutine)
1h 30min
Smoothie mirtilli e té matcha
10p
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2h 45min
Pie di pesce con besciamella verde e patate
1h 30min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Pane con farina di piselli (senza glutine)
4h 5min
Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)
35 Min
Cupcake al cioccolato (senza glutine)
2h
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Pane senza glutine
2h 45min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min