Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)

Panna cotta agli anacardi con salsa ai lamponi (vegan)

4.7 22 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
6 porzioni

Składniki

Panna cotta agli anacardi
  • di zucchero
    100 g
  • stecca di vaniglia a pezzi
    ½
  • di anacardi non tostati e non salati
    200 g
  • di agar agar (vedere consigli)
    5 g
  • di olio di semi di girasole
    15 g
  • di acqua
    500 g
Salsa ai lamponi
  • di zucchero
    40 g
  • di lamponi congelati decongelati e il succo raccolto
    300 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    40 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 342 kcal / 1431 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...