Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 di zucchero semolato
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 160 g di sidro, secco
- Wartości odżywcze
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 2149 kJ / 514 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 55 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fonduta
8 godz. 20 min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 dk
Torta panna, fragole e lamponi
2 Std.
Zabaione allo spumante
15 min
Castagne alla valdostana
13h 10min
Polenta in fiur
1 godz.
Zabaione
15 min
Budino uova e latte al caramello
1h 30min
Trancetti croccanti al cioccolato
Brak ocen
Chutney di cocco (di Lorenzo Biagiarelli)
10 dk
Minestra di castagne
1h 40min
Zabaione (TM6)
15 min