Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di zucchero + q.b.
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 100 g di farina tipo 00
- 2 uova
- 30 g di latte
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 350 g di ciliegie denocciolate
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1182.2 kJ / 282.6 kcal
- Białko
- 6.2 g
- Węglowodany
- 28.8 g
- Tłuszcz
- 16.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 23.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta ai cachi e amaretti
1h
Torta al lime e cardamomo
50min
Torta soffice ai fichi
1h 30min
Torta pesche, cannella e menta
1h
Dolce di carote e mandorle
1h
Torta soffice alle fragole
2h
Torta di mele e mandarini
1h
Sbriciolata integrale con composta di mele e uvetta
1h 10 min
Ciambella alle pesche
50min
Torta di fichi e nocciole
45min
Torta di limone e mandorle
1h 20min
Torta di mele e yogurt
1h 30min