
Urządzenia i Akcesoria
Torta di ciliegie e mandorle
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni
Składniki
-
100 g di mandorle pelate
-
100 g di zucchero
-
80 g di burro morbido a pezzi
-
2 uova
-
100 g di farina tipo 00
-
30 g di latte
-
8 g di lievito in polvere per dolci
-
350 g di ciliegie denocciolate
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
282.6 kcal /
1182.2 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
28.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Sód
23.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Mamma sei unica
22 Przepisy
Włochy
Włochy