Panna cotta con coulis di albicocche

Panna cotta con coulis di albicocche

4.7 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
10 pezzi

Składniki

Panna cotta
  • di panna (min. 30% di grassi)
    750 g
  • di latte intero
    100 g
  • di zucchero
    100 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
    15 g
Coulis di albicocche
  • di albicocche a pezzi
    250 g
  • di acqua
    60 g
  • di succo di limone, spremuto fresco
    10 g
  • di zucchero (vedere consigli)
    120 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 318.6 kcal / 1333 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 22.9 g
Węglowodany 27.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Sód 30.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...