台式生煎包

台式生煎包

4.8 14 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 个

Składniki

肉馅
  • 猪肉肉糜
    400 克
  • 1 茶匙
  • 15 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 黑芝麻油
    1 茶匙
  • 酱油
    15 克
  • 50 克
面团
  • 250 克
  • 15 克
  • 干酵母粉
    1 茶匙
  • 面粉 (蛋白质含量9-10%),再额外准备些做手粉
    500 克
  • ½ 茶匙
  • 5 克
煎生煎包
  • 1 汤匙
  • 100 克
  • 黑芝麻
    1 茶匙
  • 切末
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 124 mg
Białko 6.8 g
Kalorie 640.4 kJ / 153.2 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 12.4 g
Węglowodany 20.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...