Bowl vegan con quinoa e verdure

Bowl vegan con quinoa e verdure

4.7 15 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • di funghi champignon freschi, a fette
    250 g
  • di chicchi di quinoa
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di aceto di riso
    30 g
  • di salsa di soia
    80 g
  • di olio di sesamo
    40 g
  • di semi di sesamo, tostati
    2 cucchiaini
  • di cipolla a spicchi
    220 g
  • di carota a fette (1-2 cm)
    130 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di acqua
    750 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di cipolla rossa
    1
  • di cetriolo
    150 g
  • di asparagi verdi
    100 g
    100 g di edamame, surgelati
  • pomodorini
    12
  • di mais dolce in scatola
    160 g
  • di spinaci baby freschi
    120 - 150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 636.3 kcal / 2662 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 31.5 g
Węglowodany 74.5 g
Błonnik 11 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 1541.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...