Urządzenia i Akcesoria
Burnt orange marmalade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 20 min
1500 g
Składniki
Burnt caramel
-
navel oranges washed and scrubbed1000 g
-
lemon1
-
water530 g
-
white sugar650 g
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1500 g
Sód
118.9 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
12566.4 kJ /
3003.4 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
21.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
773.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Blueberry jam
35 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Romany creams
1 godz. 15 min
Christmas bakewell slice
1 godz. 20 min
Freeform basic bread
1 godz. 35 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.