Urządzenia i Akcesoria
Burnt orange marmalade
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz. 20 min
1500 g
Składniki
Burnt caramel
-
navel oranges washed and scrubbed1000 g
-
lemon1
-
water530 g
-
white sugar650 g
-
lemon juice1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1500 g
Sód
118.9 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
12566.4 kJ /
3003.4 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
21.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
773.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
20 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Apple tart (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Lemon curd
20 min
Mushroom risotto
30 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Spice cake with caramel pecan glaze
45 min
Frangipane and apricot muffins
35 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min
Melting moments with lemon cream
45 min