Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gelatina
- 3 hojas de gelatina
- 75 g de caldo de ave
- 75 g de oporto
Paté de higaditos
- 150 g de vino blanco seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 300 g de higaditos de pollo
- 100 g de pechuga de pollo sin piel en trozos
- 250 g de mantequilla en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 20 g de oporto
Presentación
-
150 - 200
g de higos en rodajas
lub 150 - 200 g de higos en almíbar, en rodajas -
biscotes para servir
lub hojas verdes de ensalada
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 11611 kJ / 2775 kcal
- Białko
- 85.3 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 220.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 134.2 g
- Błonnik
- 6.8 g
- Sód
- 3018.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dulce de membrillo casero
7 Std.
Lactonesa
5min
Paté de quesos
15min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Pizza dip
4sa 10 dk
Mermelada de cebolla roja al vino tinto
1h 40min
Gravlax de salmón
60h 30min
Tartaletas de pimientos confitados
45min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15u. 15min
Paté de sidra asturiana
5min
Paté de higaditos de pollo
4 Std. 15 Min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min