Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- aceite de oliva para engrasar
- 300 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de harina de fuerza
- 150 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ pimiento rojo
- ½ pimiento amarillo o naranja
- 8 - 10 tomates cherry
- 4 - 5 ramitas de cebollino fresco
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco
- 10 - 12 hojas de salvia fresca
- Wartości odżywcze
- na 8 raciones
- Kalorie
- 7053 kJ / 1686 kcal
- Białko
- 47.5 g
- Węglowodany
- 289.3 g
- Tłuszcz
- 37.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.7 g
- Błonnik
- 19.8 g
- Sód
- 2730.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coca mar y tierra
55 Min
Pan de Viena con chorizo
45 min
Coca de verduras
40 Min
Coca de verduras
30 Min
Masa para cocas
1h
Coca de ensaimada con sobrasada
10u. 30min
Pan de Viena con frutos secos
45 min
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Coca de trempó de verano
1h
Focaccia de Puglia
1h
Coca de cebolla caramelizada con higos y sobrasada
1 Std. 15 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 min.