![Gluten-Free Veggie Pizza Crust Gluten-Free Veggie Pizza Crust](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0ab4a223-7b5d-4865-95ff-589e1f3d6019/Derivates/3c8dbaa1-979b-4f38-a430-60a2c4b2dd07.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 oz mozzarella (low-moisture), in pieces
- 1 oz Parmesan cheese
- 4 oz vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed
- 1 garlic clove
- 2 large eggs
- ¼ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1354 kJ / 323.6 kcal
- Białko
- 25.1 g
- Węglowodany
- 10.1 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.1 g
- Błonnik
- 2.3 g
- Sód
- 875.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Rainbow Mediterranean Couscous Salad
1 Std.
Keto Cauliflower Stuffing
1 Std. 15 Min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Cauliflower Potato Salad
1 Std. 30 Min
Coconut Butter
5min
Everything Bagel Dip
10min
Pumpkin Seed Pesto
10min
Broccoli Pizza Crust with Cheese
1 Std.
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Protein Boosted Oatmeal
15 Min