Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
mozzarella (low-moisture) in pieces3 oz
-
Parmesan cheese1 oz
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed4 oz
-
garlic clove1
-
large eggs2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
875.9 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1354 kJ /
323.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Carrot Torte
1 godz. 10 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Chocolate Raspberry Dream
10 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Basic Quinoa
35 min
Baked Beet Falafel Buddha Bowls
1 godz. 5 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Seedy Almond Low Carb Bread
1 godz.
Keto Cranberry Sauce
20 min