Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 portions
Składniki
-
mozzarella (low-moisture) in pieces3 oz
-
Parmesan cheese1 oz
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed4 oz
-
garlic clove1
-
large eggs2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
875.9 mg
Białko
25.1 g
Kalorie
1354 kJ /
323.6 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
10.1 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Basic Quinoa
35 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Cocoa Nib Chocolate Milk
10 min
Cashew Milk
5 min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35 min
Vegan Pineapple Coconut Tart
8 godz. 30 min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12 godz. 20 min
Avocado Coconut Ice Cream
8 godz. 15 min
Keto Blackberry Detox Water
15 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Cashew Coconut Milk
10 min