![Gluten-Free Peach Upside Down Cake Gluten-Free Peach Upside Down Cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/c29b6a8a-a1b8-4251-b79a-8a1757949020/Derivates/42c972b3-b156-45b4-9c86-6790868664ff.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gluten-Free Cake
- 3 peaches, firm
- 2 oz butter
- 2 oz raw sugar
- 3 large eggs, separated
- 2 oz raw almonds
- 2 oz oat flour
- 1 ½ oz rice flour
- ½ oz tapioca flour
- 4 oz sugar
- 1 tsp ground cinnamon (opcjonalnie)
- 1 tsp dried ground ginger (opcjonalnie)
- orange zest, from 1 orange (opcjonalnie)
- ¼ tsp salt
- 3 oz water
- 1 oz vegetable oil
Apricot Glaze
- 2 oz apricot preserves
- ½ oz water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2690 kJ / 643 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 83 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 295 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gluten-Free Banana Bread
55 Min
Paleo Chocolate Cake
1 Std. 35 Min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
Gluten-Free Monkey Bread
1 godz. 45 min
Gluten-Free Crepes
45 Min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 Std.
Gluten Free Focaccia Bread
1 Std.
Cyndi's Gluten-Free Bread
1 Std. 40 Min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2klst 50 min