Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Gluten-Free Cake
-
peaches firm3
-
butter2 oz
-
raw sugar2 oz
-
large eggs separated3
-
raw almonds2 oz
-
oat flour2 oz
-
rice flour1 ½ oz
-
tapioca flour½ oz
-
sugar4 oz
-
ground cinnamon (opcjonalnie)1 tsp
-
dried ground ginger (opcjonalnie)1 tsp
-
orange zest (opcjonalnie) from 1 orange
-
salt¼ tsp
-
water3 oz
-
vegetable oil1 oz
Apricot Glaze
-
apricot preserves2 oz
-
water½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
295 mg
Białko
12 g
Kalorie
2690 kJ /
643 kcal
Tłuszcz
31 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
83 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black Bean Brownies
35 min
Almond and Lime Slushy
10 min
Frozen Coconut Lime Cake
8 h 25 min
Gluten-Free Seed Bread
1 h 15 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Raw Quinoa Bars
24 h
Vegetable Pancakes
30 min
Gluten-Free Banana Bread
55 min
Blueberry Peach Jam (No Added Sugar)
20 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 h 15 min
Mayonnaise (3 Minute)
10 min