Corn bread (pane di mais)
TM5 TM6

Corn bread (pane di mais)

4.5 (10 ocen)

Składniki

Latticello

  • 200 g di yogurt bianco (non zuccherato)
  • 20 g di latte intero fresco
  • 15 g di succo di limone, spremuto fresco

Corn bread

  • 2 uova
  • 120 g di burro fuso, raffreddato
  • 150 g di farina tipo 0
  • 150 g di farina di mais tipo fioretto
  • 20 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di bicarbonato di sodio
  • 16 g di lievito in polvere per dolci

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
704.2 kJ / 168.3 kcal
Białko
5.9 g
Węglowodany
29.6 g
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
1.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy