Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Latticello
- 200 g di yogurt bianco (non zuccherato)
- 20 g di latte intero fresco
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco
Corn bread
- 2 uova
- 120 g di burro fuso, raffreddato
- 150 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di bicarbonato di sodio
- 16 g di lievito in polvere per dolci
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 704.2 kJ / 168.3 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 2.7 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti di avena
30 min
Panini croccanti
24klst
Pane ai profumi mediterranei (senza glutine)
1h 15 min.
Banana Bread
1h 50 min
Okonomiyaki
1 godz.
Crema di nocciole, cioccolato e datteri (vegan)
20min
Pane al latticello
18 Std.
Manakish (pane za'atar) con creme e salse
2h 40 min
Pane ai semi misti
5j 20 menit
Budino di chia e mirtilli
40min
Banana bread con semi di carrube
1 godz. 45 min
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6klst