Urządzenia i Akcesoria
Römische Pizza Bianco
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
Poolish
-
frische Hefe3 g
-
Wasser1400 g
-
Vollkorn-Weizenmehl100 g
-
Weizenmehl Type 550150 g
-
Zitronensaft30 g
Pizzateig
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bemehlen400 g
-
Salz10 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten15 g
-
Zitronensaft30 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
646 mg
Białko
13 g
Kalorie
1644 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kreolische Empanadas
3 godz.
Spargel-Focaccia
5 godz.
Orientalische Fladenbrot-Torte
3 godz. 45 min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 min
Butter, selbst gemacht
10 min
Pinsa classico
12 godz. 50 min
4-Käse-Tortellini mit Salbei-Butter
3 godz. 30 min
Ciabatta
8 godz. 30 min
Vollkorn-Zwiebel-Tarte
1 godz. 15 min
Rote Paprika-Sauce (Ajvar)
55 min
Sandwich-Toast
27 godz.
Dinkel-Seelen
9 godz.