Hartweizen-Focaccia

Hartweizen-Focaccia

3.3 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 7 godz.
8 Stücke

Składniki

Poolish
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Hartweizenmehl (siehe Tipp)
    150 g
  • Wasser
    1400 g
  • frische Hefe
    1 g
  • Zitronensaft
    30 g
Focaccia
  • Hartweizenmehl
    300 g
  • Gerstenmalzsirup
    5 g
    5 g Honig
  • Wasser
    485 g
  • Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Salz
    10 g
  • Zitronensaft
    30 g
  • grobes Salz zum Bestreuen
  • Rosmarin abgezupft
    2 Zweige

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Sód 485 mg
Białko 7 g
Kalorie 1110 kJ / 265 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...