Urządzenia i Akcesoria
Hartweizen-Focaccia
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 7 godz.
8 Stücke
Składniki
Poolish
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Hartweizenmehl (siehe Tipp)150 g
-
Wasser1400 g
-
frische Hefe1 g
-
Zitronensaft30 g
Focaccia
-
Hartweizenmehl300 g
-
5 g HonigGerstenmalzsirup5 g
-
Wasser485 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Salz10 g
-
Zitronensaft30 g
-
grobes Salz zum Bestreuen
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
485 mg
Białko
7 g
Kalorie
1110 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kardamom-Orangen-Shortbread
1 Std. 45 Min
Mini-Ingwer-Kirsch-Panettoni
5 Std.
Buchweizen-Flammkuchen mit Wurzelgemüse und Chili-Honigglasur
1 Std. 10 Min
Karamell-Walnuss-Stuten
3 Std.
Slow Cooking Beef Madras
3 Std.
Naturjoghurt
12 Std.
Kürbis-Pudding (南瓜布丁)
50 Min
Dhokla
30 Min
Kokos-Karamell-Käsekuchen
3 Std. 30 Min
Pumpkin Spice Latte
45 Min
Pilaw-Reis
40 Min
Kreuzkümmel-Reis
25 Min