Urządzenia i Akcesoria
Kokos-Karamell-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zucker250 g
-
Sahne70 g
-
Kokoswasser130 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Kokosöl30 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
6375 kJ /
1522 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
258 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2021
52 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
No-Bake-Tiramisu-Torte
7 godz. 30 min
Kardamom-Panna-cotta mit Ananas
5 godz.
Karamell-Pudding
1 godz.
Zimt-Karamell-Sirup
30 min
Espresso-Karamell-Sauce
45 min
Kaffeesirup
50 min
Basis-Schoko-Sauce
10 min
Weiße Hasselnusscreme
30 min
Tonkacreme mit Eierlikör
15 min
Schoko-Amarena-Eis
10 godz. 30 min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35 min
Gratinierte Mandelcrêpes
1 godz. 45 min