Urządzenia i Akcesoria
Kokos-Karamell-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zucker250 g
-
Sahne70 g
-
Kokoswasser130 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Kokosöl30 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
6375 kJ /
1522 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
258 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2021
52 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ahornsirup-Pudding
20 min
Karamell
30 min
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 godz. 10 min
Kaffee-Sabayon
10 min
Salzkaramell-Cheesecakes
2 godz.
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2 godz. 20 min
Bilbao - Goxua
2 godz. 30 min
Kokos-Schokoladen-Pudding (Milchfrei)
15 min
Schokoladen-Kaffee-Pudding
15 min
Tiramisu-Creme für zwei
1 godz. 10 min
Karamell-Pudding
1 godz.