Urządzenia i Akcesoria
Kokos-Karamell-Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Zucker250 g
-
Sahne70 g
-
Kokoswasser130 g
-
Zitronensaft (siehe Tipp)1 TL
-
Kokosöl30 g
-
Wasser1000 g
-
Essig1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
2 g
Kalorie
6375 kJ /
1522 kcal
Tłuszcz
53 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
258 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2021
52 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Karamellsauce, salzig
20 min
Ananas-Carpaccio mit Erdbeersorbet
20 min
Karamell
30 min
Kokosjoghurt (vegan)
12 godz. 30 min
Karamellsauce
1 godz. 30 min
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 min
Limoncello-Eisbomben auf Pistazienkeksen
8 godz. 45 min
Chai-Karamell-Sirup
2 godz.
Bananen-Karamell-Pie
2 godz. 30 min
Nuss-Karamell-Creme-Torte
12 godz.
Pilz-Wein-Cremesauce
30 min
Pulled Beef mit karamellisierten Zwiebeln
30 godz. 30 min