Urządzenia i Akcesoria
Italienische Ciabattas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 Stück
Składniki
-
Wasser1655 g
-
frische Hefe3 g
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bearbeiten578 g
-
Salz17 g
-
Zitronensaft1 Spritzer
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
1664 mg
Białko
15 g
Kalorie
2229 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
111 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Baguettes
15 godz.
Burrata-Pizza
1 godz. 40 min
XXL Kartoffelrösti mit Pilzen
1 godz. 30 min
Zwiebel-Flammkuchen
1 godz.
Ciabatta
8 godz. 30 min
Kräuterschiffchen aus Quark-Öl-Teig
1 godz. 30 min
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 godz. 30 min
Oliven-Ciabatta
24 godz.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Fladenbrot - Türkische Pide
1 godz. 50 min
Dinkel-Seelen
9 godz.
Baguettes auf die Schnelle
50 min