Urządzenia i Akcesoria
Italienische Ciabattas
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
4 Stück
Składniki
-
Wasser1655 g
-
frische Hefe3 g
-
Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bearbeiten578 g
-
Salz17 g
-
Zitronensaft1 Spritzer
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
1664 mg
Białko
15 g
Kalorie
2229 kJ /
533 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
111 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
XXL Kartoffelrösti mit Pilzen
1 godz. 30 min
Ciabatta
8 godz. 30 min
Mini-Brottorte mit Roastbeef und Senfcreme
4 godz.
Joghurt-Frischkäse
18 godz. 30 min
Pane alla birra (Bier-Brot)
4 godz.
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 godz.
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4 godz. 30 min
Oliven-Ciabatta
24 godz.
Rustikales Brot mit Nüssen und Frühlingskräutern
15 godz.
Pizzabrötchen mit Basilikumbutter
4 godz. 30 min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Baguettes auf die Schnelle
50 min