Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce

Rippchen mit Süss-Sauer-Sauce

4.3 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen

Składniki

  • Öl
    10 g
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    10 g
  • Schweinerippen in Stücken (ca. 5 cm)
    500 g
  • Puderzucker
    50 g
  • Reiswein
    50 g
  • Essig
    50 g
  • Sojasauce, hell
    15 g
  • Sojasauce, dunkel
    10 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 33 mg
Białko 14 g
Kalorie 3194 kJ / 763 kcal
Tłuszcz 72 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 29 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...