Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g Öl
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 500 g Schweinerippen, in Stücken (ca. 5 cm)
- 50 g Puderzucker
- 50 g Reiswein
- 50 g Essig
- 15 g Sojasauce, hell
- 10 g Sojasauce, dunkel
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3194 kJ / 763 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 72 g
- Tłuszcz nasycony
- 29 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 33 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Butter Chicken
50min
Chicken Tikka
3h 30min
Stroganoff
45min
Glasiertes Schweinefleisch mit Vermicelli
1 Std. 20 Min
Pouletschenkel en escabeche aus dem Ofen
1 Std.
Schweinsfilet im Teig
1 Std. 15 Min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2h 5 min
Filetsteaks mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 Std.
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min