Urządzenia i Akcesoria
Poulet-Nudel-Suppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie, flachblättrig frisch (ca. 20 g)1 Bund
-
Suppengemüse (Sellerie, Karotten, Lauch), 200 g in Stücken (3 cm)600 g
-
Pouletunterschenkel, mit Haut500 g
-
Wasser1200 g
-
Salz15 g
-
Knoblauchzehe angedrückt1
-
Zwiebeln geachtelt100 g
-
Sojasauce (opcjonalnie)10 g
-
Pimentkörner (Nelkenpfeffer), ganz5
-
Wacholderbeeren2
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
schwarze Pfefferkörner10
-
100 g Pasta, getrocknet, Sorte FideliniSuppennudeln100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1900 mg
Białko
30 g
Kalorie
1503 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Muffins mit Schoggi aus dem Nester
40 min
Mojito
5 min
Spaghetti Bolognese
40 min
Hackbällchen in Tomatensauce
1 h 10 min
Lammkrone mit Ratatouille, Bohnen und Kartoffelgratin
No ratings
Erdbeer-Vanille-Sirup
35 min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45 min
Pulled-Pork-Burger
4 h 50 min
Gebratenes Poulet auf Most-Gemüse
2 h
Advents-Guetzli
1 h 50 min
One-Pot-Pasta mit Poulet und Brokkoli
30 min