Urządzenia i Akcesoria
Poulet-Nudel-Suppe
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Petersilie, flachblättrig frisch (ca. 20 g)1 Bund
-
Suppengemüse (Sellerie, Karotten, Lauch), 200 g in Stücken (3 cm)600 g
-
Pouletunterschenkel, mit Haut500 g
-
Wasser1200 g
-
Salz15 g
-
Knoblauchzehe angedrückt1
-
Zwiebeln geachtelt100 g
-
Sojasauce (opcjonalnie)10 g
-
Pimentkörner (Nelkenpfeffer), ganz5
-
Wacholderbeeren2
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
schwarze Pfefferkörner10
-
100 g Pasta, getrocknet, Sorte FideliniSuppennudeln100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1900 mg
Białko
30 g
Kalorie
1503 kJ /
359 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Tikka Masala Wraps
40 min
Meatballs in Tomatensauce
1 godz. 10 min
Rindfleisch mit roter Peperoni
40 min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 min
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 godz. 45 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Butter Chicken
50 min
Chicken Tikka Masala
45 min
Poulet mit Kräuter-Zitronensauce und Reis
45 min
Rindshuftsteaks mit Schmorzwiebel-Stampf und Sherry-Sauce
50 min
Udon Nudeln mit Poulet
20 min
Rindsfilet Café de Paris
1 godz. 30 min