Urządzenia i Akcesoria
青菜肉丝粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
猪里脊肉 切丝150 克
-
料酒5 克
-
盐7 克
-
白胡椒粉 (约1克)¼ 茶匙
-
米 洗净沥干200 克
-
水1500 克
-
青菜 切碎250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
788 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
996 kJ /
238.3 kcal
Tłuszcz
3.5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
21天快手菜
21 Przepisów
Chiny
Chiny
免疫力补给站
21 Przepisów
Chiny
Chiny