青菜肉丝粥

青菜肉丝粥

3.5 6 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 猪里脊肉 切丝
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 7 克
  • 白胡椒粉 (约1克)
    ¼ 茶匙
  • 洗净沥干
    200 克
  • 1500 克
  • 青菜 切碎
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 788 mg
Białko 12.1 g
Kalorie 996 kJ / 238.3 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 40.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...