Urządzenia i Akcesoria
照燒牛蒡豬肉絲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
香油20 克
-
蒜頭3 顆
-
柴魚醬油2 大匙
-
米酒3 大匙
-
水1 大匙
-
1 大匙 糖味醂1 大匙
-
薑 切絲15 克
-
豬肉絲200 克
-
紅蘿蔔 去皮切絲60 克
-
牛蒡 去皮切絲(詳見要訣)200 克
-
醬油膏15 克
-
白芝麻1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
506.6 mg
Białko
12.2 g
Kalorie
1018.4 kJ /
243.6 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
34.8 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
入秋養生
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan