照燒牛蒡豬肉絲

照燒牛蒡豬肉絲

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 香油
    20 克
  • 蒜頭
    3 顆
  • 柴魚醬油
    2 大匙
  • 米酒
    3 大匙
  • 1 大匙
  • 味醂
    1 大匙
    1 大匙 糖
  • 切絲
    15 克
  • 豬肉絲
    200 克
  • 紅蘿蔔 去皮切絲
    60 克
  • 牛蒡 去皮切絲(詳見要訣)
    200 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 506.6 mg
Białko 12.2 g
Kalorie 1018.4 kJ / 243.6 kcal
Tłuszcz 13 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 34.8 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...