玉米爆炒雞

玉米爆炒雞

3.8 12 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約2公分)
    400 克
  • 罐裝玉米粒 (約半罐),瀝乾水份
    200 克
  • 紅甜椒 切丁(約0.5公分)
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 切段(約1公分)
    50 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 11.3 g
Kalorie 678 kJ / 162 kcal
Tłuszcz 7.375 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 11.25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...