Urządzenia i Akcesoria
蠔油燜雙菇
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
乾香菇 厚肉25 克
-
水
-
青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開30 克
-
油25 克
-
杏鮑菇 切滾刀塊180 克
-
熟竹筍 切塊200 克
-
米酒20 克
-
醬油15 克
-
蠔油35 克
-
糖¼ 茶匙
-
水 或泡香菇的水80 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
1838.6 mg
Białko
14.1 g
Kalorie
1885.9 kJ /
450.8 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
10.4 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
44.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
秋冬山珍
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan