蠔油燜雙菇
TM6

蠔油燜雙菇

(Brak ocen)

Składniki

  • 25 克 乾香菇 ,厚肉
  • 30 克 青蔥 ,切段,蔥白和蔥綠分開
  • 25 克 油
  • 180 克 杏鮑菇 ,切滾刀塊
  • 200 克 熟竹筍 ,切塊
  • 20 克 米酒
  • 15 克 醬油
  • 35 克 蠔油
  • ¼ 茶匙 糖
  • 80 克 水 ,或泡香菇的水

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
1885.9 kJ / 450.8 kcal
Białko
14.1 g
Węglowodany
44.7 g
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
10.4 g
Sód
1838.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy