蠔油燜雙菇

蠔油燜雙菇

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 乾香菇 厚肉
    25 克
  • 青蔥 切段,蔥白和蔥綠分開
    30 克
  • 25 克
  • 杏鮑菇 切滾刀塊
    180 克
  • 熟竹筍 切塊
    200 克
  • 米酒
    20 克
  • 醬油
    15 克
  • 蠔油
    35 克
  • ¼ 茶匙
  • 或泡香菇的水
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1838.6 mg
Białko 14.1 g
Kalorie 1885.9 kJ / 450.8 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 10.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 44.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...