Empanadillas

Empanadillas

4.3 121 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
10 portions

Składniki

  • 120 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de sauce tomate
  • 2 c. à soupe de moutarde
  • 20 olives noires dénoyautées
  • 115 g de thon en boîte au naturel
  • 3 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 120 g d'huile d'olive
  • 130 g de lait
  • 1 c. à café de paprika
  • 350 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 jaune d'œuf pour la dorure
  • salade verte (opcjonalnie) en accompagnement

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 293.3 kcal / 1225.2 kJ
Białko 9.2 g
Tłuszcz 15.4 g
Węglowodany 27.9 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 408.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...