Omelette prosciutto e funghi
TM6

Omelette prosciutto e funghi

4.4 (78 ocen)

Składniki

Funghi insaporiti

  • 30 g di acqua
  • 300 g di funghi champignon freschi, interi o a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Omelette

  • 8 uova
  • 60 g di latte
  • 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
  • 120 g di prosciutto cotto, tagliato sottile

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1131 kJ / 270.3 kcal
Białko
20.6 g
Węglowodany
4.8 g
Tłuszcz
18.9 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Błonnik
0.8 g
Sód
1026.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy