Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici

4.8 61 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    80 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    50 g
  • di foglie di spinaci freschi
    120 g
  • uova
    4
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di asparagi puliti
    300 g
  • di cipollotti a pezzi
    60 g
  • di verdure miste a pezzi (carote, piselli, fagiolini, zucchine, sedano, pomodori, foglie di bietola e lattuga)
    500 g
  • di acqua
    600 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaio
  • foglie di basilico
    4

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 347.3 kcal / 1453 kJ
Białko 18.7 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 10.2 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Sód 542.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...