Urządzenia i Akcesoria
Pasta with lentils and sausage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
1 tsp dried basilfresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (opcjonalnie)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684.4 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
66.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade sausages
1 godz. 40 min
Braised Dongpo Pork
Brak ocen
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
Brak ocen
Savoy Cabbage Roulades with Leek and Ham Rice
Brak ocen
Wakame Butter
5 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Salmon and mushroom rice
40 min