Urządzenia i Akcesoria
Pasta with lentils and sausage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
1 tsp dried basilfresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (opcjonalnie)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684.4 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
66.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 Min
Chocolate and Peanut Protein Bombs
Keine Bewertungen
Candied Strawberries
Keine Bewertungen
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Steamed Frittata Egg Cups
45 Min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 Min
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10 Min
Apple Nut Bread
Keine Bewertungen
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
Keine Bewertungen
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 Min
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 Min
Macaroni carbonara
30 Min