Urządzenia i Akcesoria
Pasta with lentils and sausage
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallot (approx. 40 g), halved1
-
1 tsp dried basilfresh basil leaves6 - 8
-
olive oil30 g
-
raw pork sausages skinless and crumbled200 g
-
water700 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
salt½ tsp
-
short dried pasta (See Variation)320 g
-
canned lentils rinsed and drained or 170 dried lentils, boiled (see Tip)200 g
-
balsamic vinegar (opcjonalnie)10 g
-
ground black pepper3 - 4 pinches
-
fresh basil leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
684.4 mg
Białko
23.2 g
Kalorie
2432.3 kJ /
581.3 kcal
Tłuszcz
21.4 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
66.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Porridge with Fruit and Cinnamon
Pas d’évaluation
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Spiralized Zucchini Bolognese
40min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1h 10min
Meat Stock Paste
Pas d’évaluation
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30min
Ratatouille Galette (TM5)
1h 30min
Pea and Lardo Soup
1h 5min
Duchess casserole with vegetables
1h 15min
Parmesan Herb Madeleines
1h
Pumpkin Quiche
2h 5min
Chicken with almonds and raisins
30min