
Urządzenia i Akcesoria
Miso carbonara udon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcjonalnie) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcjonalnie) to garnish
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
924.8 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy