Urządzenia i Akcesoria
Miso carbonara udon
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)pecorino cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
garlic clove1
-
spring onions (opcjonalnie) white and green part, cut in pieces, plus extra to garnish30 g
-
150 g guanciale, cut in pieces (2 cm)bacon cubes (2 cm)150 g
-
olive oil15 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
shiro miso paste25 - 30 g
-
milk50 g
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh udon noodles400 g
-
water for cooking noodles
-
sesame seeds (opcjonalnie) to garnish
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
924.8 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1929.7 kJ /
461.2 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fusion Kitchen
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Dan dan mian (dandan noodles)
1 godz. 10 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
ABC Soup
1 godz. 10 min
Spanish tomato sauce
25 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Green tea ice cream (TM6 only)
24 godz. 30 min