Urządzenia i Akcesoria
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1 godz.
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 godz.
Vinegar Pork Knuckle
3 godz. 15 min
Tomato rice
30 min
Cod with citrus butter
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 godz. 25 min
Rice Wine Chicken
30 min
Chai Buey
1 godz. 45 min