Urządzenia i Akcesoria
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ratatouille
40 min
Salmon with mango sauce, flat green beans and carrots
1 godz.
Chicken with almonds and raisins
30 min
Hot and Sour Pineapple Rice
1 godz. 15 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Steamed Pork Patty with Salted Egg
35 min
Baguette
3 godz. 45 min
Stir-fried vegetables
10 min
Baked spinach and eggs
40 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min