Urządzenia i Akcesoria
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
raw prawns, medium size, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions diced (3 mm) or curled (see tip), to garnish50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Braised Chicken Feet and Abalone
50 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4 godz. 10 min
Boiled eggs
20 min
Stir-fried vegetables
10 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 20 min
Lamb stew
Brak ocen
Chicken Porridge With Century Egg
30 min
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
50 min
Spring onion pork ribs
1 godz.
Baguette
3 godz. 45 min