Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded
- 160 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil
- 200 g raw squid rings
- 200 g mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
- 50 g spicy chorizo, cut in thin slices
- 400 g canned whole tomatoes, including juice, roughly chopped
- 1 ½ tsp salt
- 2 pinches saffron threads (0.1 g)
- 200 g water
-
½
tsp chicken stock paste, homemade,
lub ½ chicken stock cube (for 0.5 l) - 350 g white short-grain rice, for soup, 13 min cooking time (see tip)
- 50 g raw prawns, peeled
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1593 kJ / 377 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Veal stew (Blanquette de veau)
1hod. 5min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Seafood Rice
1hod. 15min
Garlic Shrimp
35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Steamed coconut and prawn soup
30min
Garlic prawns
25 Min