Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean seafood rice with chorizo
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels, shells scrubbed and debearded400 g
-
onions cut in halves160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
raw squid rings200 g
-
mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)200 g
-
spicy chorizo cut in thin slices50 g
-
canned whole tomatoes including juice, roughly chopped400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron threads (0.1 g)2 pinches
-
water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
white short-grain rice, for soup 13 min cooking time (see tip)350 g
-
raw prawns, peeled50 g
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1593 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan chicken and couscous
45 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Caribbean stew and Steamed rice cups
9 godz. 15 min
Mussels in white wine and cream sauce
45 min
Italian Ditalini Vegetable Soup (TM5)
40 min
Mushroom pastry
45 min
Green beans with tomato and parsley
55 min
Moroccan sweet pastry (Briouats)
35 min
Stir Fried Prawns with Dragon Well Tea (Longjing Tea Prawns)
4 godz. 10 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Garlic prawns
25 min