Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean seafood rice with chorizo
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
fresh mussels, shells scrubbed and debearded400 g
-
onions cut in halves160 g
-
garlic cloves2
-
olive oil40 g
-
raw squid rings200 g
-
mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)200 g
-
spicy chorizo cut in thin slices50 g
-
canned whole tomatoes including juice, roughly chopped400 g
-
salt1 ½ tsp
-
saffron threads (0.1 g)2 pinches
-
water200 g
-
½ chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste, homemade½ tsp
-
white short-grain rice, for soup 13 min cooking time (see tip)350 g
-
raw prawns, peeled50 g
-
lemon cut in wedges, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17 g
Kalorie
1593 kJ /
377 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood bisque
1 godz. 10 min
Pea and ginger soup, Lemon salmon with broccoli
50 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Spiced grilled chicken with carrot couscous
1 godz. 40 min
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1 godz. 30 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Pasta salad with tuna and basil vinaigrette
30 min
Salmon burgers
25 min
Boston Clam Chowder
55 min
Tamarind Pork Curry
35 min